Condicions generals

Les presents condicions generals de venda s'apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades per la botiga online www.freshchinesetea.com.

Tot comanda feta a la botiga en línia www.freshchinesetea.com implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l'acceptació sense reserves pel Client de les Condicions Generals de Venda de la botiga en línia Fresh Chinese Tea vigents el dia en què es dugui a terme la comanda corresponent. A més, el Client reconeix que l'acceptació de les presents condicions implicarà l'aplicació d'aquestes a la comanda a què es refereixen, així com a tot comanda posterior, amb excepció d'aquells casos en què noves condicions siguin posades en el seu coneixement per la botiga en línia Fresh Chinese Tea. El fet que la botiga en línia Fresh Chinese Tea no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat.

La interpretació i l'execució de les condicions, així com tots els actes que siguin conseqüència d'elles, quedaran sotmesos al dret espanyol, llevat que hi hagi disposicions d'ordre públic contràries a això.


Preus

Els preus publicats a la botiga en línia Fresh Chinese Tea són en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus porten l'IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d'IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a la botiga en línia Fresh Chinese Tea.


En cas de necessitar factura, haurà de sol·licitar a través del correu electrònic, qualsevol factura descarregada a través de la pàgina web no tindrà cap validesa legal.


Formes de pagament

En formular la comanda, el client paga les compres que faci a la botiga online Fresh Chinese Tea mitjançant:

Paypal

producte

Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes proposats a la venda només són orientatius i no comprometen de cap manera la botiga en línia Fresh Chinese Tea.
Descàrrega de productes
• Els productes adquirits es lliuraran a l'adreça de correu indicada en el registre.
• Els diumenges i festes no s'ofereix suport de cap producte comprat.

Registre d'usuaris

Per navegar per la botiga i comprar productes no cal estar registrat.


Procés de compra

Per comprar a la botiga en línia Fresh Chinese Tea no serà necessari ser usuari registrat.

Les dades del client es recullen en l'instant del pagament mitjançant la passarel·la de pagament Paypal.


Contacte

En qualsevol moment que vostè ho desitgi pot posar-se en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació o resoldre els seus dubtes a través del formulari de contacte.

Fresh Chinese Tea
Travessera de les corts 154-158 local G
08028 Barcelona
Tel. 695442549
email info@freshchinesetea.com