Te negre

El te negre és un tipus de te que és més oxidat que el oolong, el te verd i el blanc. Els quatre tipus es fan de les fulles de l'arbust (o arbre petit) Camellia sinensis. El te negre és generalment més fort en sabor que els tes menys oxidats. S'utilitzen dos principals varietats de l'espècie - la varietat de fulla petita (C. sinensis subsp sinen...

El te negre és un tipus de te que és més oxidat que el oolong, el te verd i el blanc. Els quatre tipus es fan de les fulles de l'arbust (o arbre petit) Camellia sinensis. El te negre és generalment més fort en sabor que els tes menys oxidats. S'utilitzen dos principals varietats de l'espècie - la varietat de fulla petita (C. sinensis subsp sinensis), que s'utilitza per a la majoria d'altres tipus de tes, i la fulla gran de la planta d'Assam (C. sinensis subsp assamica) , que tradicionalment s'utilitza principalment per al te negre, encara que en els últims anys s'han produït amb ella varietats de tes verd i blanc.

En l'idioma xinès, així com en el dels països veïns, el te negre és conegut com "te vermell", com a descripció del color del líquid; el terme occidental "te negre" es refereix al color de les fulles. En xinès, "te negre" és una classificació utilitzada pels tes post-fermentats, com el te Pu-erh.

Més

Te negre Hi ha 9 productes.

Mostrant 1 - 9 de 9 elements
Mostrant 1 - 9 de 9 elements