Enviament

Processem les comandes rebudes a través de la nostra plataforma en un màxim de 2 dies laborables després d'haver rebut el pagament.

La manera d'enviament és la seleccionada pel client, i el seu cost està inclòs i detallat a la comanda, previ al seu pagament.

Si per alguna raó hi hagués alguna incidència o situació que afectés a l'import ja pagat previ a la seva tramesa, es comunicarà primer amb el client, no enviant res fins a haver comunicat la incidència i tenir una confirmació de coneixement i acord per part del mateix. En aquest cas, si el destinatari no estigués d'acord, hi ha la possibilitat d'anul·lar l'enviament i retornar l'import, descomptant els possibles interessos en concepte de transferència bancària.

Tots els enviaments es fan adjuntant una factura detallada amb l'import de la comanda, en els quals s'inclou l'IVA. No ens fem responsables de les possibles despeses de duanes per part de comandes enviades a països fora de la UE, sent aquests responsabilitat del client que fa la comanda.